Πέμπτη, 30/03/2017

Οι αναβληθέντες αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας και τι αναφέρει η ΕΠΟ

KYPELLO ELLADASΗ ΕΠΟ επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της την αναβολή του αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Αρη και του Ολυμπιακού, που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», λόγω των καιρικών συνθηκών.

Παράλληλα, η ομοσπονδία γνωστοποίησε την αναβολή και της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Ατρόμητο, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, για τον ίδιο λόγο.
Οι νέες ημερομηνίες τέλεσης των αναβληθέντων αγώνων θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες, όπως και για το ματς Λεβαδειακός-ΑΕΚ, που επρόκειτο να γίνει σήμερα και επίσης αναβλήθηκε.

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός, Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.

GOLD SILVER 77 TELIKO 

veludaveluda

KREATAGORA new FINAL

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 FLWRA 20 TELIKO