Πέμπτη, 21/06/2018

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας από το νέο σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε σε βάρος ενός συναδέλφου τους!

ASQENOFORO PERIPOLIKO2Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου, από το νέο σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε σε βάρος ενός συναδέλφου τους, 42 χρόνων, ο οποίος, εν ώρα υπηρεσίας, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μ΄ αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τα κάτω άκρα του!

Και, φυσικά, όλοι πλέον ζητούν να ληφθούν μέτρα προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν και την ίδια τους τη ζωή, την ώρα που εργάζονται για να βγάλουν το μεροκάματό τους.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για έναν εργαζόμενο, 42 ετών, που διαμένει στην πόλη της Ρόδου, αλλά, ανήμερα των Φώτων, εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή από Φανερωμένη προς Ιαλυσό.

Κάποια στιγμή, και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, την ώρα που ο 42χρονος εργαζόμενος πήγε ν΄ αφήσει έναν κάδο απορριμμάτων, εκείνη τη στιγμή περνούσε αυτοκίνητο το οποίο τον χτύπησε με σφοδρότητα στα πόδια, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά (σε σημείο μάλιστα να κινδυνεύει να χάσει τα κάτω άκρα του).

Βέβαια, στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί έδωσαν κι εξακολουθούν να δίνουν κυριολεκτικά την δική τους μάχη για ν΄ αποφευχθούν τα χειρότερα.

Για το ατύχημα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου το οποίο διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.

ΑΞΙΖΕΙ να υπενθυμιστεί, ότι, πριν από μερικά χρόνια, και κάτω από τις ίδιες περίπου συνθήκες, ένας υπάλληλος Καθαριότητας, από την Ιαλυσό,εν ώρα υπηρεσίας κι αυτός, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι γιατροί να του κόψουν και τα δύο πόδια!..

ΑΥΤΟΣ, λοιπόν, είναι και ο λόγος που το νέο σοβαρό ατύχημα ήρθε να συνταράξει τους εργαζόμενους οι οποίοι ζητούν, πλέον, την λήψη μέτρων για να σταματήσει αυτό το κακό που συμβαίνει σε βάρος των συναδέλφων τους.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL