Τετάρτη, 26/04/2017

Λες και άνοιξαν σήμερα οι ουρανοί! ** "Χαμός" σε πολλές περιοχές του νησιού μας από την έντονη βροχόπτωση ** Και μέσα σ' όλα αυτά και η χαλαζόπτωση

DSC03891Το ότι περιμέναμε την σημερινή κακοκαιρία είναι κάτι που το είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες.

Όμως, κανείς δεν περίμενε πως θα... "άνοιγαν" οι ουρανοί και θα έπεφτε τόσο

πολύ βροχή, κάνοντας τους Ροδίτες οδηγούς είτε να προχωρούν με βήμα σημειωτόν, είτε να σταματούν καθώς κάποια στιγμή είχε περιοριστεί και η ορατότητα.

Ωστόσο, πέρα απ΄ αυτό, παρατηρήθηκε και πάλι το γνωστό φαινόμενο της συγκέντρωσης νερών σε πάμπολλα σημεία από το Αεροδρόμιο μέχρι την πόλη της Ρόδου, αναγκάζοντας πολλούς Ροδίτες να το σχολιάζουν αρνητικά, αναφέροντας πώς, "να πνίγεται κάποιος σε περιοχές όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν έργα που να αφορούν δίκτυα ομβρίων υδάτων, "ας πάει και το παλιάμπελο"! Αλλά, ρε αδελφέ, να υπάρχει συγκέντρωση τεράστιων ποσοτήτων νερού, δίπλα από την θάλασσα, σίγουρα "κάτι" δεν καλά"!  

Και μέσα σ' όλα αυτά και η χαλαζόπτωση, που κυριολεκτικά κάλυψε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του νησιού μας. Μάλιστα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών το χαλάζι διατηρήθηκε για πολλές ώρες μετατρέποντας το νησί μας σε περιοχή της... Βόρειας Ελλάδας, (έστω κι αν κάποιοι γλιστρούσαν!).

DSC03890

DSC03892 

DSC03895

DSC03896

 

 

 

 

GOLD SILVER PASXA TELIKO

ARTOPOIEIO KREMASTH PASXA 2

GLYKO PSWMI pasxa 22

veludaveluda

BASILAKI WW

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

STAYROULAKHS FINAL PASXA

KREATAGORA new FINAL

 VASILARAS FINALE Monostilo2