Κυριακή, 27/05/2018

Δεν φταίνε πάντα οι αρμόδιοι για την καθαριότητα! Υπάρχουν κι εκείνοι που δείχνουν σοβαρή έλλειψη παιδείας στο θέμα αυτό (Φωτογραφίες)

SKOUPIDIA 1Δεν φταίνε πάντα οι αρμόδιοι για την βρωμιά και το "σκουπιδαριό" που παρατηρείται σε πολλές περιπτώσεις! Υπάρχουν, δυστυχώς, κι εκείνοι οι πολίτες που δείχνουν έλλειψη σωστής ανατροφής! Ή, αν θέλετε, έλλειψη παιδείας σε θέματα καθαριότητας.

Έχουν, για παράδειγμα, αντικείμενα για πέταμα; Παίρνουν ένα φορτηγατζή, πληρώνουν την "κούρσα" του, κι αυτός βρίσκει την πιο ιδανική λύση να τα πετάνε όπου βρουν! Ακόμη και σε περιοχές όπου δίπλα υπάρχουν δεξαμενές με νερό! 

SKOUPIDIA DSC03889

Αφήστε και το χειρότερο: Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που ενώ κρατάνε μια τσάντα με σκουπίδια στα χέρια, δεν πλησιάζουν τους κάδους απορριμμάτων να τα πετάξουν μέσα, αλλά είτε τις πετάνε από μακριά, είτε μέσα από τα αμάξια, είτε πάνω από τα μηχανάκια, κι έννοια που τους έφαγε αν αυτές θα μπουν μέσα ή αν καταλήξουν έξω από τους κάδους και μάλιστα σπασμένες και με τα σκουπίδια διάσπαρτα στο οδόστρωμα!  

Βέβαια η λέξη ντροπή είναι άγνωστη γι΄ αυτούς!, Ίσως το μόνο που χρειάζεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, είναι ένα γερό πρόστιμο σ΄ όσους δείχνουν αδιαφορία!..  

Και για του λόγου το αληθές, δείτε μερικές φωτογραφίες παρμένες από τον δρόμο που οδηγεί στην μεγάλη δεξαμενή της Κρεμαστής.

SKOUPIDIA 3

SKOUPIDIA 4 

SKOUPIDIA 5

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL