Δευτέρα, 18/12/2017

Δεν φταίνε πάντα οι αρμόδιοι για την καθαριότητα! Υπάρχουν κι εκείνοι που δείχνουν σοβαρή έλλειψη παιδείας στο θέμα αυτό (Φωτογραφίες)

SKOUPIDIA 1Δεν φταίνε πάντα οι αρμόδιοι για την βρωμιά και το "σκουπιδαριό" που παρατηρείται σε πολλές περιπτώσεις! Υπάρχουν, δυστυχώς, κι εκείνοι οι πολίτες που δείχνουν έλλειψη σωστής ανατροφής! Ή, αν θέλετε, έλλειψη παιδείας σε θέματα καθαριότητας.

Έχουν, για παράδειγμα, αντικείμενα για πέταμα; Παίρνουν ένα φορτηγατζή, πληρώνουν την "κούρσα" του, κι αυτός βρίσκει την πιο ιδανική λύση να τα πετάνε όπου βρουν! Ακόμη και σε περιοχές όπου δίπλα υπάρχουν δεξαμενές με νερό! 

SKOUPIDIA DSC03889

Αφήστε και το χειρότερο: Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που ενώ κρατάνε μια τσάντα με σκουπίδια στα χέρια, δεν πλησιάζουν τους κάδους απορριμμάτων να τα πετάξουν μέσα, αλλά είτε τις πετάνε από μακριά, είτε μέσα από τα αμάξια, είτε πάνω από τα μηχανάκια, κι έννοια που τους έφαγε αν αυτές θα μπουν μέσα ή αν καταλήξουν έξω από τους κάδους και μάλιστα σπασμένες και με τα σκουπίδια διάσπαρτα στο οδόστρωμα!  

Βέβαια η λέξη ντροπή είναι άγνωστη γι΄ αυτούς!, Ίσως το μόνο που χρειάζεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, είναι ένα γερό πρόστιμο σ΄ όσους δείχνουν αδιαφορία!..  

Και για του λόγου το αληθές, δείτε μερικές φωτογραφίες παρμένες από τον δρόμο που οδηγεί στην μεγάλη δεξαμενή της Κρεμαστής.

SKOUPIDIA 3

SKOUPIDIA 4 

SKOUPIDIA 5

 

 

 

 

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL