Δευτέρα, 28/05/2018

Μέχρι και στον Αττάβυρο ανέβαιναν οι Ροδίτες! ** Κάποιοι οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και κάποιοι άλλοι οδηγούσαν και μιλούσαν στο τηλέφωνο! ** Σύλληψη νεαρού για ναρκωτικά

XIONI EMPWNAΜέχρι στον Αττάβυρο ανέβαιναν οι συντοπίτες μας, προκειμένου να ευχαριστηθούν το χιόνι που έπεφτε προχθές αλλά και χθες το πρωί.

Βέβαια, επρόκειτο για μια επικίνδυνη ανάβαση, η οποία, ωστόσο, άξιζε, καθώς δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις στο νησί μας χιόνι! Μάλιστα, κάποιοι έπαιξαν χιονοπόλεμο και κάποιοι άλλοι δημιούργησαν χιονάνθρωπους, αλλά μέχρι να έρθουν στη Ρόδο είχε μείνει μόνο το... χιόνι!!

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω

Την 07-01-2017 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, 25χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Τη συνδρομή της Αεροπορίας Στρατού ζήτησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία ασθενείς από νησιά του Αιγαίου, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, ελικόπτερο NH-90 μετέφερε με ασφάλεια ασθενή από την Τήνο στη Σύρο, καθώς και ασθενή από την Πάρο στη Σύρο, ενώ ελικόπτερο CH-47D μετέφερε με ασφάλεια ασθενή από την Kάρπαθο στη Ρόδο. Οι ασθενείς παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Είδατε το... ξύσιμο; Έδωσε 12 χιλιάρικα σε συντοπίτη μας από τη Σορωνή! Και βέβαια, η νέα χρονιά για τον Σορωνιάτη ξεκίνησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού το Ξυστό Λαχείο του χάρισε απλόχερα 12.000 ευρώ! Άντε, σε καλή μεριά, και καλά... ξυσίματα στη συνέχεια, με τις ίδιες ή και καλύτερες επιτυχίες!...

Συμβουλές Οδικής Ασφάλειας

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής ασφάλειας, έχοντας στόχο και σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί οφείλουν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με σύνεση και προσοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις συμβουλές του προσωπικού της Τροχαίας.

Κάποιοι οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και κάποιοι άλλοι οδηγούσαν και μιλούσαν στο τηλέφωνο!

Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, το μήνα Δεκέμβριο του 2016 πραγματοποιήθηκαν (25.769) απλοί και σύνθετοι τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (778) παραβάσεις.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι σοβαρότερες - επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν:

• 126 για υπερβολική ταχύτητα
• 105 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδηγού
• 90 για οδήγηση δίκυκλου χωρίς χρήση προστατευτικού κράνους
• 84 για οδήγηση αυτοκίνητου χωρίς χρήση ζώνης ασφαλείας
• 31 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ
Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 6μ.μ., στην αίθουσα του Ροδινιού
θα πραγματοποιηθεί η «Κοπή της πίτας» του ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου «Διαγόρας».
Παράλληλα, θα βραβευθούν οι αθλητές και οι ομάδες του που διακρίθηκαν
το Ολυμπιακό Έτος 2016 στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, τον στίβο
και την ποδηλασία.
Στην εκδήλωση καλούνται και μέσω των ΜΜΕ όλα τα ενεργά μέλη του Συλλόγου, τα μέλη των Ακαδημιών με τους γονείς τους, οι προπονητές, oι γυμναστές, οι παλαίμαχοι αθλητές, οι συνεργάτες, οι φίλαθλοι και οι φίλοι του Διαγόρα».

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL