Σάββατο, 21/04/2018

Με τα… μπουφάν τους θα κάνουν μάθημα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Κρεμαστής, λόγω... λέβητα!

NHPIAGWGEIO KREMASTHS QANΤελικά έχει αποδειχθεί, πάμπολλες φορές, πως σ΄ αυτό το κράτος τα προβλήματα τ΄ αντιμετωπίζουμε αφού πρώτα «ο κόμπος φτάσει στο χτένι»!

Κι ευτυχώς που σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι δεν είναι αρμόδιοι για την επίλυσή τους, εν τούτοις δεν διστάζουν να διαθέτουν αρκετό χρόνο από την προσωπική τους ζωή για να βοηθήσουν στο μέτρο του δυνατού.

Ακριβώς, κάτι τέτοιο συνέβη και στο Νηπιαγωγείο της Κρεμαστής. Ορισμένα (από τα αρκετά) προβλήματα που υπήρχαν τα ανέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κώστας Τσιμέττας, ο οποίος με τη συνδρομή ενός φίλου του καθώς επίσης και του κ. Πάρη Λαού, κατάφεραν να επιλύσουν τα προβλήματα που είχαν να κάνουν με την προστασία των παιδιών από το λυόμενο στο κυρίως κτίριο.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Στο ίδιο κτίριο υπάρχει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα. Πρόκειται για την έλλειψη θέρμανσης, που αν δεν επιλυθεί μέσα σ΄ ένα εύλογο χρονικό διάστημα, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και προβλήματα με την υγεία των παιδιών. Κι όλα αυτά γιατί, όπως έγινε γνωστό, έχει υποστεί ζημιά ο λέβητας, καθώς επίσης και ο μετρητής. Κι όλα αυτά γιατί, - λέει, - δεν είναι ενισχυμένη η γραμμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η αποκατάσταση της ζημιάς είναι εύκολη, αλλά απαιτείται ένα ανταλλακτικό το οποίο κοστίζει γύρω στα 350 ευρώ. Ωστόσο, κάποιοι ήθελαν να τηρηθούν «κατά γράμμα», όλες οι διαδικασίες, μ΄ αποτέλεσμα να υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση για την προμήθειά του, και τώρα τα παιδιά είναι εκτεθειμένα στις άσχημες καιρικές συνθήκες και ειδικότερα τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ύστερα βέβαια απ΄αυτό, κάποιοι γονείς δικαιολογημένα αναρωτιούνται αν τελικά αυτά που συμβαίνουν στο Νηπιαγωγείο της Κρεμαστής συμβαίνει σ΄ άλλο σχολείο.

Εν πάση περιπτώσει, σήμερα κιόλας θα πρέπει το πρόβλημα ν΄ αντιμετωπιστεί. Να λειτουργήσει ο λέβητας και να ζεσταθούν τα παιδιά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι, οι αρρώστιες παραμονεύουν και είναι άδικο να βλέπει κανείς μικρά παιδιά να ταλαιπωρούνται με πυρετούς, πονόλαιμους, φάρμακα, κλπ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, βλέποντας τις ανάγκες που έχει το Νηπιαγωγείο, αποφάσισε να κατασκευάσει νέες τουαλέτες, με νιπτήρες και λεκάνες. Και σίγουρα αν ολοκληρωθεί κι αυτή η προσπάθεια, είναι βέβαιο πως τα παιδιά θα ζουν σ΄ ένα καλύτερο περιβάλλον, αν και πάλι θα υπάρχουν προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου απέστειλε ευχαριστήριο προς το Τοπικό Συμβούλιο στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

EYXARISTHRIO NHPIAGWGEIO

(Οι φωτογραφίες είναι από τις εργασίες που εκτελέστηκαν)

ERGASIES STO NHPIAGVGEIO1

ERGASIES STO NHPIAGVGEIO12

ERGASIES STO NHPIAGVGEIO13

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

-------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL