Πέμπτη, 27/04/2017

Σε άμεση ετοιμότητα και συνεργασία ζήτησε να βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαρ. Κόκκινος για την κακοκαιρία που περιμένουμε

KAKOKAIRIA Σε άμεση ετοιμότητα και συνεργασία ζήτησε να βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να εμφανιστούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου από την Παρασκευή 6/1/2017 έως την Δευτέρα 9/1/2017 με ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές βροχοπτώσεις σύμφωνα με την πρόβλεψη της Ε.Μ.Υ.

Επίσης ζήτησε σε συνεργασία που είχε χθες 4/1/2017 με στελέχη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δωδεκανήσου την επαγρύπνηση τους και να υπάρξει ενημέρωση των πολιτών, μέσο ανακοίνωσης, για τη πορεία της κακοκαιρίας και τους τρόπους αντιμετώπισης των εκτάκτων και ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τέλος ευχαριστεί τα ΜΜΕ της Δωδεκανήσου για την συνεργασία στα θέματα που αφορούν την ενημέρωση των πολιτών για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

 

 

  

veludaveluda

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 VASILARAS FINALE Monostilo2