Τετάρτη, 20/06/2018

Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου στην ιστορική αγωνιστική διαδρομή ** Σύλληψη για επαιτεία ** Ο ΝΟΡ κόβει την πίτα του ** Ο Δήμος προμηθεύτηκε κάδους

RODOS CARSΙδού η Ρόδος, ιδού και το Test Event!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit δεν σταματά να μας βομβαρδίζει με ευχάριστες εκπλήξεις.

Η θέρμη με την οποία έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία την αναβίωση του Rhodes Circuit, με φανό τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και το δήμαρχο της Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, είναι αξιοθαύμαστη και φωτεινό παράδειγμα για όλους.

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα, περιφερειακός σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Rhodes Circuit, προσκάλεσαν τη SpeedSector για ένα Test Event, το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου, στην ιστορική αγωνιστική διαδρομή του σμαραγδένιου Νησιού των Ιπποτών. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά, που οδηγοί Super Cars - Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus, Maserati κ.α. - θα οδηγήσουν στο ιστορικό Rhodes Circuit.

KADOI APORRIMMATWNΣτην προμήθεια 1211 πλαστικών κάδων απορριμμάτων, με ιδίους πόρους, «προχώρησε» ο Δήμος Ρόδου

Το ποσό των 183.061.82, επένδυσε ο Δήμος Ρόδου στην αγορά εξοπλισμού καθαριότητας προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τον πολίτη και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στην αποκομιδή των απορριμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.
Με τη διαδικασία της διενέργειας δύο δημόσιων πρόχειρων μειοδοτικών διαγωνισμών για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις δημοτικές ενότητες Λινδίων, Καμείρου, Καλλιθέας και Ιαλυσού Δήμου Ρόδου έτους 2016» , ανακήρυξε τελικό μειοδότη την εταιρεία Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ, η οποία θα ενισχύσει το υπάρχων δίκτυο με 1211 πλαστικούς κάδους, διαφορετικού μεγέθους και χωρητικότητας.

Προσαγωγή ημεδαπής για επαιτεία στη Ρόδο

Την 04-01-2017 το απόγευμα εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 28χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της αντίστοιχη πταισματική παράβαση.

Ο Α.Σ Χάλκης ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα

«Ο Α.Σ Χάλκης ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα, Μανώλη Καμπούρη από τον Διγενή Κοσκινού. Του ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική σεζόν με την ομάδα μας, μακριά από τραυματισμούς. Παράλληλα ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο της Δωδεκανήσου καλή χρονιά με υγεία και χαρά».

Ο ΝΟΡ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

NOR PITA

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL