Παρασκευή, 25/05/2018

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Αγανάκτησε ο άνθρωπος και έστειλε το «μήνυμα» σ΄ όλους όσους δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για την καθαριότητα!

KAKWS KEIMENO SKATAΕίναι σ΄ όλους γνωστό ότι, πολλοί συντοπίτες μας, που έχουν στα σπίτια τους ζώα, και κυρίως σκυλιά, δεν δείχνουν να πολυενδιαφέρονται να καθαρίζουν τα περιττώματά τους, όταν τα βγάζουν βόλτα για να κάνουν την ανάγκη τους.

Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις, παρατηρείται το φαινόμενο στους δρόμους να υπάρχουν ακαθαρσίες τις οποίες ο κόσμος τις πατάει και τις μεταφέρει στα σπίτια του προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό σοβαρά προβλήματα υγείας στα μέλη των οικογενειών τους.

Βέβαια, έννοια που τους έφαγε! Αυτοί, τη δουλειά τους να κάνουν, και πάει τελείωσε!

Κάπως έτσι, λοιπόν, συμβαίνει και σε μια περιοχή της Κρεμαστής, μ΄ αποτέλεσμα κάποιοι περίοικοι ν΄ αγανακτήσουν από την κατάσταση που παρατηρείται, και να στείλουν το γραπτό «μήνυμά» τους!

Τώρα, αν αυτό έφτασε μέχρι τα μάτια και τ΄ αυτιά σ΄ εκείνους που προκαλούν τα προβλήματα, δεν το γνωρίζουμε! Ωστόσο, αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι, σπάνια βλέπει κανείς στους δρόμους ιδιοκτήτες ζώων να κρατούν στα χέρια τους κάποιο σκουπάκι ή κάποια τσαντούλα για να μαζεύουν τα περιττώματα των σκυλιών. Κι αυτό ίσως λέει πολλά!..

KAKWS KEIMENO SKATA2

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL