Πέμπτη, 14/12/2017

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Αγανάκτησε ο άνθρωπος και έστειλε το «μήνυμα» σ΄ όλους όσους δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για την καθαριότητα!

KAKWS KEIMENO SKATAΕίναι σ΄ όλους γνωστό ότι, πολλοί συντοπίτες μας, που έχουν στα σπίτια τους ζώα, και κυρίως σκυλιά, δεν δείχνουν να πολυενδιαφέρονται να καθαρίζουν τα περιττώματά τους, όταν τα βγάζουν βόλτα για να κάνουν την ανάγκη τους.

Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις, παρατηρείται το φαινόμενο στους δρόμους να υπάρχουν ακαθαρσίες τις οποίες ο κόσμος τις πατάει και τις μεταφέρει στα σπίτια του προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό σοβαρά προβλήματα υγείας στα μέλη των οικογενειών τους.

Βέβαια, έννοια που τους έφαγε! Αυτοί, τη δουλειά τους να κάνουν, και πάει τελείωσε!

Κάπως έτσι, λοιπόν, συμβαίνει και σε μια περιοχή της Κρεμαστής, μ΄ αποτέλεσμα κάποιοι περίοικοι ν΄ αγανακτήσουν από την κατάσταση που παρατηρείται, και να στείλουν το γραπτό «μήνυμά» τους!

Τώρα, αν αυτό έφτασε μέχρι τα μάτια και τ΄ αυτιά σ΄ εκείνους που προκαλούν τα προβλήματα, δεν το γνωρίζουμε! Ωστόσο, αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι, σπάνια βλέπει κανείς στους δρόμους ιδιοκτήτες ζώων να κρατούν στα χέρια τους κάποιο σκουπάκι ή κάποια τσαντούλα για να μαζεύουν τα περιττώματα των σκυλιών. Κι αυτό ίσως λέει πολλά!..

KAKWS KEIMENO SKATA2

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL