Σάββατο, 21/04/2018

Αύξηση κατά 37,28% παρουσίασαν τα έσοδα του Δήμου Ρόδου.

DIAKOSTAMATIOU SABBAS Με θετικό πρόσημο και με πολύ σημαντική αύξηση κερδών, που ανέρχεται σε ποσοστό 37,28 %, και μεταφράζεται στο ποσό των 8,367,965,15 ευρώ συγκριτικά με την περίοδο 2015, έκλεισε για το Δήμο Ρόδου το οικονομικό έτος 2016, όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικός κος Σάββας Διακοσταματίου.

Η σημαντική αύξηση των εσόδων οφείλεται στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου από την παρούσα Δημοτική Αρχή, παρά το γεγονός ότι έχει χάσει το σημαντικό έσοδο του ΔΗΦΟΔΩ, λόγω της κατάργησής του.

Με βάσει τα τελευταία στοιχεία που προσκόμισε ο κος Διακοσταματίου, το ταμειακό διαθέσιμο του Δήμου Ρόδου ανέρχεται στο πόσο των 30,728,252,22. , ενώ παράλληλα μίλησε αλλαγή οικονομικής αντίληψης των πολιτών με το Δήμο προκειμένου να αναπτυχθούν περισσότερο οι σχέσεις συνεργασίας, καθώς όπως τόνισε «Δήμος είμαστε όλοι μας».

Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος θα γίνει σύμφωνα με το Νόμο εντός του προσεχούς τετραμήνου, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν αναγκαία έργα υποδομών, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.
Τέλος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Φώτη Χατζηδιάκο για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του και την στήριξη που του παρέχει στο δύσκολο έργο του, όπως και τους συνεργάτες του που ανταποκρίνονται στην επίπονη καθημερινότητα.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

-------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL