Κυριακή, 27/05/2018

«Γέμισαν» τα ιατρεία από ασθενείς! Ιώσεις αλλά και γαστρεντερίτιδες ταλαιπωρούν, κυρίως, τα μικρά παιδιά!

GRIPH nekroiΦαίνεται πως η εποχή που διανύουμε είναι ό,τι χειρότερο για τα μικρά, κυρίως, παιδιά, τα οποία ταλαιπωρούνται με βήχα, πονόλαιμο, ωτίτιδες, και πυρετό!

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι παιδίατροι, όχι μόνο δέχονται στα ιατρεία τους, κατά δεκάδες τα μικρά παιδιά, αλλά πραγματοποιούν κι επισκέψεις, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι γονείς δεν θέλουν να εκθέτουν τα παιδιά τους στο κρύο και στη βροχή.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν τα παιδιά τους να «κολλούν» τις ιώσεις από τη στιγμή που τα προφυλάσσουν μέσα στο σπίτι και μάλιστα με ιδανικές συνθήκες.

Σ΄ αυτή, λοιπόν, την περίπτωση οι ερευνητές επισημαίνουν ότι, όταν κάνει κρύο έξω, ο περισσότερος κόσμος μένει σε κλειστούς χώρους κι έρχεται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος σε περισσότερα μικρόβια.

Επιπλέον, μεγάλο ρόλο παίζει και η υγρασία στην εξάπλωση ενός ιού. Όσο μειώνεται η υγρασία του περιβάλλοντος, τόσο πιο γρήγορα πολλαπλασιάζονται οι ιοί.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ομαλοποιηθούν οι καιρικές συνθήκες δεν θα αποφεύγουμε τις ιώσεις. Μέχρι τότε καλό θα είναι να συμμορφωνόμαστε σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών και ν΄ ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες τους. Και φυσικά καλό θα είναι να προσεχθούν και οι γαστρεντερίτιδες, οι οποίες κι αυτές αποτελούν λόγο για να ταλαιπωρούνται μικροί και μεγάλοι!

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL