Δευτέρα, 18/12/2017

«Γέμισαν» τα ιατρεία από ασθενείς! Ιώσεις αλλά και γαστρεντερίτιδες ταλαιπωρούν, κυρίως, τα μικρά παιδιά!

GRIPH nekroiΦαίνεται πως η εποχή που διανύουμε είναι ό,τι χειρότερο για τα μικρά, κυρίως, παιδιά, τα οποία ταλαιπωρούνται με βήχα, πονόλαιμο, ωτίτιδες, και πυρετό!

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι παιδίατροι, όχι μόνο δέχονται στα ιατρεία τους, κατά δεκάδες τα μικρά παιδιά, αλλά πραγματοποιούν κι επισκέψεις, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι γονείς δεν θέλουν να εκθέτουν τα παιδιά τους στο κρύο και στη βροχή.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν τα παιδιά τους να «κολλούν» τις ιώσεις από τη στιγμή που τα προφυλάσσουν μέσα στο σπίτι και μάλιστα με ιδανικές συνθήκες.

Σ΄ αυτή, λοιπόν, την περίπτωση οι ερευνητές επισημαίνουν ότι, όταν κάνει κρύο έξω, ο περισσότερος κόσμος μένει σε κλειστούς χώρους κι έρχεται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος σε περισσότερα μικρόβια.

Επιπλέον, μεγάλο ρόλο παίζει και η υγρασία στην εξάπλωση ενός ιού. Όσο μειώνεται η υγρασία του περιβάλλοντος, τόσο πιο γρήγορα πολλαπλασιάζονται οι ιοί.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ομαλοποιηθούν οι καιρικές συνθήκες δεν θα αποφεύγουμε τις ιώσεις. Μέχρι τότε καλό θα είναι να συμμορφωνόμαστε σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών και ν΄ ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες τους. Και φυσικά καλό θα είναι να προσεχθούν και οι γαστρεντερίτιδες, οι οποίες κι αυτές αποτελούν λόγο για να ταλαιπωρούνται μικροί και μεγάλοι!

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL