Κυριακή, 27/05/2018

Ο Διαγόρας ευχαριστεί τα σωματεία που συμμετείχαν στο τριήμερο Αναπτυξιακό τουρνουά «Χριστούγεννα 2016»

GS Diagoras Rhodes Logo 4Με την έλευση του νέου έτους, το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα σωματεία που συμμετείχαν στο τριήμερο Αναπτυξιακό τουρνουά «Χριστούγεννα 2016», που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Διαγόρα
λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.
Θερμές ευχαριστίες στα σωματεία Ροδίων Άθλησις, ΑΟ Σταματίου, ΓΑΣ Ιάλυσος, ΑΟ Κολοσσός και ΑΣ Ελπίς, που έδωσαν τη δυνατότητα σε παιδιά των κατηγοριών Προ-μίνι και Σούπερ-μίνι, να παίξουν μπάσκετ και να ψυχαγωγηθούν τις όμορφες αυτές γιορτινές ημέρες.

Επίσης, ευχαριστίες στους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Μπάσκετ της Δωδεκανήσου, στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού στη Ρόδο, όπως και στην Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ του νομού, για την συμβολή τους στη επιτυχή διεξαγωγή της μπασκετικής γιορτής. Ακόμη, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου-ΔΟΠΑΡ και τα ΜΜΕ του νησιού για την στήριξη τους.
Με την ευκαιρία, το Τμήμα Μπάσκετ του «Γηραιού» εύχεται σε όλη την μπασκετική και κατ΄ επέκταση αθλητική οικογένεια της Ρόδου, μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ειρήνη και πολλές επιτυχίες, εντός κι εκτός γηπέδων.

Τέλος, οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνουν ότι ετοιμάζουν νέα τμήματα στις Κατηγορίες Προμίνι (αγόρια με έτος γέννησης 2008 και νεότεροι) και Κοριτσιών (με έτος γέννησης 2006 και νεότερα).

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο του Συλλόγου 22410-28577 (κυρία Κωνσταντίνα Γεωργαλλή, γραμματέας του Συλλόγου).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL