Τετάρτη, 20/06/2018

Κέφι, μουσική και πολύ χορό στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού, της Παιδικής Ομάδας και του Φιλόπτωχου Ταμείου Ιαλυσού

KOPH PITTAS 4Όμορφες στιγμές από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού, της Παιδικής Ομάδας και του Φιλόπτωχου Ταμείου.  Κέφι, μουσική και πολύ χορό μέχρι αργά το βράδυ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο CASTELLO ROSSO και συνέπεσε με την επέτειο των 6 μηνών από την ίδρυση της Παιδικής Ομάδας του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού.

Τυχερός της Χρονιάς αναδείχτηκε ο Θεοχάρης Χρηστίδης, που βρήκε το τυχερό φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!

KOPH PITTAS 5Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα Παιδιά της Παιδικής Ομάδας με τα Παραδοσιακά Τριαντενά Κάλαντα (υπό τη διεύθυνση του π. Κωνσταντίνου) και με τραγούδια ελληνικού ρεπερτορίου (υπό τη διεύθυνση του δασκάλου Ηλία Διακαντώνη) με τη συνοδεία του Τάσου Νάνου (μπουζούκι) και του Φάνη Νάνου (πλήκτρα).

Η βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι και χορό (από μικρούς και μεγάλους) με νησιώτικες και λαϊκές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου από τους Τάσο Νάνο (μπουζούκι), Φάνη Νάνο (πλήκτρα), Μαριάνθη Χρυσανθή (τραγούδι) και Nejip Ataklis (τραγούδι).

Ο π. Κωνσταντίνος (εκ μέρους του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού και της Παιδικής Ομάδας) και ο Δάσκαλος Ηλίας Διακαντώνης (εκ μέρους της Παιδικής Ομάδας) ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2017!!!

KOPH PITTAS 6

KOPH PITTAS 7

KOPH PITTAS 10

KOPH PITTAS 11

KOPH PITTAS 12

KOPH PITTAS 13

KOPH PITTAS 14

KOPH PITTAS 15

KOPH PITTAS 16

KOPH PITTAS 17

KOPH PITTAS 18

KOPH PITTAS 20

KOPH PITTAS 21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL