Δευτέρα, 24/04/2017

Υπενθύμιση: Να μην ξεχάσουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να καταθέσουν αιτήσεις για την επαναπρόσληψή τους

KSENODOx los KAMARIERA 8Από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας ενημερώνει ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το έτος 2017 θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Οι αιτήσεις θα διεξάγονται, όπως κάθε χρόνο στο γραφείο του Σωματείου μας στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, οδό Στεφ. Καζούλη 30, καθημερινά 09:00 – 14:00 το πρωί και 17:00 - 19:00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, προς τα μέλη μας, των οποίων η συνδρομή 2017 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2016) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θέλει να διευκρινίσει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς ανανεώνει αυτόματα την συνδρομή τους και τα καθιστά μέλη του Σωματείου μας, αλλά δεν πραγματοποιεί αυτόματα την αίτηση επαναπρόσληψής τους.

Συνεπώς όσα μέλη έχουν παρακρατημένη συνδρομή 2017 και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, είναι απαραίτητο είτε να προσέλθουν στο γραφείο του σωματείου μας, είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Θανάσης Σταμούλης
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Καντής».

GOLD SILVER PASXA TELIKO

ARTOPOIEIO KREMASTH PASXA 2

GLYKO PSWMI pasxa 22

veludaveluda

BASILAKI WW

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

STAYROULAKHS FINAL PASXA

KREATAGORA new FINAL

 VASILARAS FINALE Monostilo2