Τετάρτη, 22/11/2017

Αυτές είναι οι αργίες του 2017 ** Υπάρχουν και "όμορφα" τριήμερα

HMEROLOGIOΝέα χρονιά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που άρχισαν να βλέπουν το ημερολόγιο για να ενημερωθούν πότε "πέφτουν" οι αργίες του 2017. Βέβαια, ανάμεσα σ΄ αυτούς είναι κυρίως οι εργαζόμενοι, και οι μαθητές οι οποίοι σίγουρα θα ψάχνουν για ένα "καλό" τριήμερο, προκειμένου να το ευχαριστηθούν.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς έχουν για φέτος οι επίσημες αργίες: 

Τα Θεοφάνεια, φέτος "πέφτουν" Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, που σημαίνει πως κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία για ένα πραγματικά ωραίο τριήμερο.

Αμέσως μετά, υπάρχει η Καθαρά Δευτέρα, που σίγουρα αποτελεί ένα καλό "παραδοσιακό" τριήμερο. Φέτος γιορτάζεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Η Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου δυστυχώς φέτος «πέφτουν» Σάββατο.

Η Κυριακή του Πάσχα είναι αρκετά νωρίς, και συγκεκριμένα στις 16 Απριλίου. Φυσικά, οι ημέρες αργίας, όπως πάντα, είναι δεδομένες και γνωστές σε όλους.

Η Εργατική Πρωτομαγιά, όμως, φέτος είναι Δευτέρα κι έτσι σ΄ αυτή τη γιορτή υπάρχει μια ακόμη δυνατότητα για ένα πολύ καλό τριήμερο.

Όμως, δεν είναι μόνοη Πρωτομαγιά. Το αμέσως επόμενο τριήμερο είναι αυτό του Αγίου Πνεύματος, στις 5 Ιουνίου.

H μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου, φέτος είναι ημέρα Τρίτη.

Η αργία της28ης Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι την θεωρούν φέτος «χαμένη» καθώς «πέφτει» Σάββατο!

Και κλείνουμε με τα Χριστούγεννα του 2017, που είναι ημέρα Δευτέρα, κι έτσι κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα ακόμη και για ένα πολύ καλό τετραήμερο! Μέχρι τότε, όμως, χρειάζεται πολύ υπομονή!

 GOLD SILVER

 VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

KREATAGORA new FINAL