Τετάρτη, 19/12/2018

Ολοκληρώθηκε το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στην Παστίδα ** Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

DSC 0002Τις Άγιες αυτές ημέρες που πέρασαν με την Γέννηση του Θεανθρώπου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στην Παστίδα, που δημιουργήθηκε με κόπο και μεράκι.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μας, καταφέραμε όχι μόνο να ψυχαγωγήσουμε και να διασκεδάσουμε μικρούς και μεγάλους αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι περάσαμε το μήνυμα των Χριστουγέννων με το «Τραπέζι της Ελπίδας, της Χαράς και της Αγάπης» που είναι να συνεισφέρεις όπου και όπως μπορείς στην Κοινωνία και στους συνανθρώπους μας.

DSC 0010Η 1η ημέρα περιλάμβανε την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση από παιδιά του Συλλόγου και συντροφιά με την μουσική των Τριανταφύλλου Μαρία και Παπαθεοδώρου Ιωάννη το Σάββατο 24/12/2016.

Η 2η ημέρα ανήμερα των Χριστουγέννων είχε τον Μάγο με παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Την 3η ημέρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι» γιόρτασε την Γέννηση του Χριστού μας στο «Τραπέζι της Ελπίδας, της Χαράς και της Αγάπης» την Δευτέρα 26/12/2016, με ζωντανή ορχήστρα που αποτελούνταν από τους Καλλιστή Σάββα, Μαυρουδή Ιωάννη, Σιαλούπ Νίνο, Σπάρταλη Χρόνη, Ταμπουρά Γιώργο και με την ορχήστρα των "Μενεξέδων".

DSC 0048

Το Σάββατο 31/12/2016 ήρθε ο Άγιος Βασίλης και μοίρασε δωράκια από το Αγιοβασιλόσπιτο ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με το συναρπαστικό άθλημα της Τοξοβολίας με τον Σάββα Κηπουρό (Διεθνής με την Εθνική Ελλάδας).

Η τελευταία ημέρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Παστίδα την πρώτη ημέρα του νέου έτους, περιλάμβανε Παιχνίδια με Τοξοβολία με τον Σάββα Κηπουρό και Υπαίθριο Εργαστήρι Χειροτεχνικών Κατασκευών με την Κατερίνα Αντωνά για τους μικρούς μας φίλους με πολλές εκπλήξεις.

Δημόσιες ευχαριστίες προς αυτούς που:

Α) Εργάστηκαν επί ενάμιση μήνα για να δημιουργηθεί το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό»:
Κηπουρός Σάββας
Μαυρουδής Ιωάννης
Ράμφος Φραντζέσκος
Σακελλαρίδης Ανέστης
Σαλακενός Σταύρος
Σιαλούπ Ιωσήφ
Σπανός Βασίλης

DSC 0062

Β) Βοήθησαν τις ημέρες των εκδηλώσεων:
Αντωνά Κατερίνα
Αυγενικού Θοδωρής
Γερούτση Κοκκώνα
Καλαεντζή Φαίδρα
Καρπαθάκη Μαριάννα
Κατσίλλη Βαρβάρα
Κατσίλλη Ελένη
Κυριαζή Κυριακούλα
Νεμποτάκη Ξένια
Νισυρίου Ειρήνη
Πάττα Σέβα
Σαλακενού Μαρία
Σπάρταλη Κική
Φτάρα Ευαγγελία

Ευχαριστίες για την προσφορά τους και για τον κ. Μπαρτατίλα Νικόλαο και για το Εργοτάξιο της ΔΕΗ στην Παστίδα του κυρίου Σουλτζή.

Ευχαριστούμε επίσης τον Γιώργο Πάττα για την κάλυψη των εκδηλώσεων με βίντεο και φωτογραφίες.

DSC 0146

DSC 0152

DSC 0163

DSC 0168

DSC 0171

DSC 0188

DSC 0200

DSC 0225

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL