Κυριακή, 24/06/2018

Βάλτε δύο υπαλλήλους στον ΟΑΕΔ να βοηθήσουν την κατάσταση! ** Πρωτοφανές το "φαινόμενο" με τις καθυστερήσεις πληρωμής επιδομάτων και δώρων

OAED RODOU 2Ένα, ίσως, πρωτοφανές "φαινόμενο" παρατηρήθηκε φέτος στο νησί μας με την καθυστέρηση καταβολής των επιδόματων και των δώρων των ανέργων,

οι οποίοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς συνέβη αυτό το "αλαλούμ" και πού τελικά θα έπρεπε να απευθυνθούν "για να βγάλουν κάποια άκρη"!

Συγκεκριμένα, όπως μας κατήγγειλαν άνεργοι της περιοχής μας, φέτος παρατηρήθηκε το πρωτοφανές "φαινόμενο", άλλοι να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους αργότερα και να παίρνουν επίδομα και δώρο, κι άλλοι που τα κατέθεσαν νωρίτερα και να βρίσκονται στην «αναμονή»! Αποτέλεσμα, απ΄ όλη αυτή την ιστορία, να μην έχουν να πληρώσουν όχι μόνο τις άμεσες υποχρεώσεις τους (τέλη κυκλοφορίας, κλπ), αλλά ούτε και χαρτζιλίκι για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Βέβαια, για να λέμε «και του στραβού το δίκιο», όλα έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού, καθώς το υπάρχον μπορεί να καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ανταπεξέλθουν στον απίστευτο φόρτο εργασίας που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Έτσι, την... νύμφη, όπως πάντα, καλούνται να "πληρώσουν" οι άνεργοι εποχικά εργαζόμενοι πολλοί από τους οποίους έφτασαν στο σημείο να ζητούν, πλέον, ...δανεικά για να μπορέσουν τουλάχιστον να πληρώσουν όλα όσα δεν υποκρύπτουν τον κίνδυνο να πληρώσουν επιπλέον χρήματα, λόγω καθυστέρησης, ή λόγω λήξης της προθεσμίας!..

Αλήθεια, γι΄ αυτούς τους ανθρώπους υπάρχει κάποια μέριμνα; Ή, μήπως, θα τους αφήσουν να κάνουν «μαύρες» γιορτές;

Ας κάνουν, τουλάχιστον μια προσπάθεια, (τώρα, μάλιστα, που δόθηκε και παράταση στα τέλη κυκλοφορίας), μήπως και με τον καινούργιο χρόνο ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συντοπίτες μας και ξεκινήσει καλά η χρονιά τους!..

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL