Τετάρτη, 20/06/2018

Τι αναφέρει η Αστυνομία για την χθεσινή ληστεία στην Κρεμαστή ** Δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν οι άνθρωποι

ASTYNOMIKO TMHMA IALYSOY IMGΣχηματισμός δικογραφίας για ληστεία, κλοπή τροχοφόρου και εμπρησμό

Την 29-12-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα

Ιαλυσού ότι άγνωστοι δράστες πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν με τη βία τιμαλφή και χρηματικό ποσό από κατοικία ηλικιωμένου ζευγαριού στην Κρεμαστή και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους βρέθηκε κατεστραμμένο από πυρκαγιά στην περιοχή Κοσκινού Ρόδου και προέκυψε ότι είχε αφαιρεθεί την 28-12-2016 από την πόλη της Ρόδου. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπή τροχοφόρου, εμπρησμό και διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κρεμαστή

Στο μεταξύ, ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν οι ηλικιωμένοι συντοπίτες μας (από την Κρεμαστή), από την πολύ άσχημη βραδιά που έζησαν προχθές τα μεσάνυχτα! Και, βέβαια, μακάρι να μην βρεθεί κανείς στη θέση τους, αφού, έτσι όπως συνέβησαν  τα πράγματα, όλα ήταν δυνατόν να συμβούν, καθώς οι τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι που μπήκαν στο σπίτι τους χρησιμοποιώντας βία (τους χτυπούσαν όπου έβρισκαν, με κατσαβίδια που κρατούσαν), προσπάθησαν με τον τρόπο αυτό να πάρουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά που κατείχαν οι ηλικιωμένοι. 

Τελικά, αφού κατάφεραν και πήραν αυτά που ήθελαν, έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας το ζευγάρι στο σπίτι με έντονα τα «σημάδια» που τους προκάλεσαν.

Τα topika-nea.gr, επικοινώνησαν με τα θύματα της ιστορίας τα οποία ανέφεραν πως, γύρω στις 12,30 τα μεσάνυχτα, τρεις άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι από την κεντρική είσοδο (την οποία παραβίασαν), και αιφνιδιάζοντας το ζευγάρι από την Κρεμαστή, άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα προκειμένου να «μαρτυρήσουν» πού έχουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους.

Βέβαια, οι άνθρωποι, μπροστά σ΄ αυτά που περνούσαν, (καθώς δεχόντουσαν χτυπήματα με κατσαβίδια!!!), τους έδωσαν χρήματα και χρυσαφικά, και οι δράστες σηκώθηκαν κι έφυγαν μ΄ ένα αυτοκίνητο, το οποίο ο Κρεμαστενός κατάφερε και είδε τον αριθμό τον οποίο έκανε γνωστό στην Αστυνομία. Μόνο που, όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, (από την περιοχή του Ροδινιού), και μάλιστα κάπου εκεί στο Τσαΐρι, οι δράστες το έβαλαν φωτιά και το έκαψαν για να μην αφήσουν, προφανώς, κανένα αποτύπωμα!..

Η Αστυνομία της Ιαλυσού, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ το ζευγάρι από την Κρεμαστή τρέχει στους γιατρούς για να αντιμετωπίσει τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους τρεις θρασύτατους κουκουλοφόρους ληστές!

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL