Παρασκευή, 17/08/2018

Αλήθεια, γιατί θα πρέπει να δυσκολεύουμε τη ζωή των συμπολιτών μας, αφού με λίγη καλή διάθεση όλα μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα;

PSAROPOULA 3Η αλήθεια είναι ότι, «ώρες – ώρες» το παρακάνουμε! Κι έχουν απόλυτο δίκιο να παραπονούνται πολλοί συντοπίτες μας για την κατάσταση που παρατηρείται στους δρόμους του νησιού μας, (ιδιαίτερα στην πόλη της Ρόδου), με την αδιαφορία των οδηγών και την στάθμευση των οχημάτων τους όπου βρουν και όπως τους βολεύει!

Από κει και πέρα, δεν πάνε να ταλαιπωρούνται οι... «συνάδελφοί» τους! Δεν πάνε ν΄ αλλάζουν ακόμη και δρόμους προκειμένου να μην εμπλακούν σε κυκλοφοριακό κομφούζιο. Δεν πάει να κινδυνεύουν να μην υποστούν ή και να προκαλέσουν ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα; Έννοια που τους έφαγε! Το όχημά τους αυτοί να έχουν δίπλα τους, να το βλέπουν πίνοντας τον καφέ τους, κι από κει πάνε και οι άλλοι!

PSAROPOULA 2

Σήμερα, λοιπόν, ήταν εντονότατα τα παράπονα που διατύπωσαν συντοπίτες μας οδηγοί οι οποίοι έβλεπαν κάποιους να σταθμεύουν κι από τις δύο πλευρές του δρόμου από την Ψαροπούλα προς το Ενυδρείο, μ΄ αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να περάσουν (αν είναι δυνατόν!) σε περίπτωση που από την άλλη πλευρά ερχόταν κάποιο άλλο όχημα! Πιο απλά, τέσσερα οχήματα στον ίδιο δρόμο, δεν ήταν δυνατόν να γίνει σωστή κυκλοφορία. Κάποιος έπρεπε να κάνει όπισθεν! Ή να πιάσει όσο το δυνατόν πιο άκρη για να μπορέσει να περάσει το άλλο όχημα!
Και να ήταν μόνο αυτό; Αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια, σε στροφές δρόμων, και κάτω από φανάρια. Κάποια άλλα να έχουν πετάξει τον... «κ..ο» του αυτοκινήτου στο δρόμο, και γενικά μια κατάσταση που σίγουρα δείχνει κυκλοφοριακή «αναρχία»!
Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε να βγουν στους δρόμους κάποιοι τροχονόμοι, έστω και για «τον φόβο των Ιουδαίων», μήπως και φτιαχτεί λίγο η κατάσταση;», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι καταγγέλλοντες!
Εμείς, πάντως, πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται ούτε... βούρδουλας, αλλά ούτε και να καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα τέτοιες δύσκολες μέρες που διανύουμε! Απλά, λίγο περπάτημα χρειάζεται και λίγη κατανόηση. Και είναι σίγουρο πως η κατάσταση θα φτιάξει στο μέτρο του δυνατού!..

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL