Παρασκευή, 27/04/2018

Ειδήσεις και σχόλια από το νησί μας! ** Σε πολλές περιοχές της Ρόδου έπεσε χιόνι ** Πρώτο θέμα συζήτησης στην Κρεμαστή η ληστεία και ο ξυλοδαρμός ζευγαριού

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS--> «Επιτέλους, είδαμε κι εμείς μια άσπρη μέρα», σχολίαζαν πολλοί συντοπίτες μας βλέποντας το άσπρο τοπίο σε πολλά σημεία

του νησιού μας! (Ακόμη και στην παραλία της Κρεμαστής έριξε "μπόλικο πράμα"!). Βέβαια, το περισσότερο απ΄ αυτό που έπεσε δεν ήταν χιόνι αλλά... χαλάζι! Τώρα, αν ισχύει και σ΄ αυτή την περίπτωσή μας, το γνωστότατο «από την αναβροχιά καλό και το χαλάζι», τότε σίγουρα είμαστε μέσα στο «κλίμα»! (Σχετική είναι και η φωτογραφία του αγαπητού φίλου Κώστα Κεφαλάκη, ο οποίος αποθανάτισε αυτές τις σπάνιες, για την περιοχή μας, στιγμές, στην παραλία της Κρεμαστής).

PARALIA XIONI

--> Κακοκαιρία και να μην έχουμε διακοπές ρεύματος στο νησί μας, δεν γίνεται! Συνήθως αυτά πάνε μαζί! 

--> Πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα στην Κρεμαστή, η ληστεία που έγινε σε βάρος ενός ζευγαριού (σχετικά γράφουμε σε  άλλη στήλη). Τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι, χτύπησαν τους ανθρώπους κι έφυγαν με κλεμμένο αμάξι, το οποίο στη συνέχεια το έβαλαν φωτιά! Εγκληματική η μέθοδός τους! Φαίνεται πως οι δράστες (νεαροί κατά πάσα πιθανότητα), το είχαν μεθοδεύσει!

--> Πολύς κόσμος στις «ζωντανές φάτνες» του νησιού μας. Και βέβαια, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσους συμμετείχαν σ΄ αυτή την προσπάθεια. Άλλωστε, χωρίς τη δική τους συνδρομή τίποτα δεν θα μπορούσε να ομορφύνει τις γιορταστικές τούτες μέρες.

--> Την επόμενη φορά που θα στολιστεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κρεμαστή, καλό θα είναι όσοι αναλάβουν να το κόψουν και βέβαια να το στολίσουν να είναι πιο προσεκτικοί, ούτως ώστε ν΄ αποφευχθούν τα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει κι από ντόπιους αλλά κι από επισκέπτες της Κρεμαστής.

--> "Ψιθυρίζεται", πως κάποιοι, λέει, γνωρίζουν ποιος σκοτώνει τα ελαφάκια ανάμεσα στα Μαριτσά και στον Καλαμώνα, αλλά δεν... "μιλάνε". δεν θέλουν να εμπλακούν σε τέτοιου είδους "ιστορίες"! Δεν ξέρουμε αν, πράγματι, αυτό που διαδίδεται έχει κάποια «βάση» αλλά, αν, (λέμε, ΑΝ), πράγματι, αληθεύει τότε σίγουρα κάνουν μεγάλο λάθος! Και, πολύ περισσότερο, θα γλυτώσουν κι άλλα ελαφάκια από τον παρανοϊκό δράστη!

--> Έβρεξε και, δυστυχώς, εμφανίστηκαν και πάλι οι «λίμνες των κύκνων» στους δρόμους του νησιού μας! Και να σκεφθεί κανείς, ότι μερικά μέτρα πιο πέρα από τις λίμνες αυτές υπάρχουν τα δίκτυα για τα βρόχινα νερά! Τώρα, πώς τα καταφέρνουμε και κερδίζουμε πάντα τις «εντυπώσεις», αυτό εξακολουθεί να παραμένει ένα ανεξήγητο φαινόμενο!

--> Πόσες εργατοώρες (αλλά και πόσα χρήματα) χρειάστηκαν και φέτος για να καθαριστεί το ποτάμι της Κρεμαστής από τις καλαμιές, αυτό είναι κάτι που, ειλικρινά, δεν το γνωρίζουμε! Εκείνο, όμως, που διαπιστώσαμε, είναι ότι, δυστυχώς, άλλη μία φορά όλα πήγαν στράφι, καθώς οι καλαμιές άρχισαν και πάλι να «σκεπάζουν» το ποτάμι της Κρεμαστής! Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: Φτιάξτε μια μελέτη κι αντιμετωπίστε το πρόβλημα από τη ρίζα του, γιατί μια ζωή θα λέμε «ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μην μας λείπει»! Και είναι αμαρτία να «πετάμε» τόσα χρήματα στο... ποτάμι!

--> «Κάποτε», συνήθιζαν κάποιοι Σύλλογοι να στέλνουν Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες ευχές στον κόσμο και, κυρίως, στα μέλη τους! Και, ιδιαίτερα, σ΄ όσους γιόρταζαν τους θυμόντουσαν στέλνοντάς τους μια ευχητήρια κάρτα.Τώρα, βέβαια, τα ξέχασαν κι αυτά!

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

-------------------------------

 

KREATAGORA new FINAL