Τρίτη, 12/11/2019

Προσοχή! Θα αφαιρούνται πινακίδες και θα «κόβονται» πρόστιμα σ΄ όσους σταθμεύουν παράνομα στην πλατεία Δημαρχείου ** Κόβουν τηλέφωνα στην Ιαλυσό χωρίς να στείλουν τους λογαριασμούς! ** Λουκουμάδες στην Αρχίπολη

DHMARXEIO XRISTOYGENNAΠροσοχή! Θα αφαιρούνται πινακίδες και θα «κόβονται» πρόστιμα σ΄ όσους σταθμεύουν παράνομα στην πλατεία Δημαρχείου

Όλη την πλατεία του δημαρχείου έχει «δεσμεύσει» ο Δήμος της Ρόδου, προκειμένου να δημιουργηθεί «Χριστουγεννιάτικο δέντρο»! Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του δήμου ο χώρος θα είναι αποκλεισμένος για τα αυτοκίνητα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, (δηλαδή όσο διαρκούν οι γιορτές), και μάλιστα ζητείται από τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή, καθώς οι τροχονόμοι όχι μόνο θα «κόβουν» πρόστιμα αλλά θα αφαιρούνται και οι πινακίδες των οχημάτων.

IALYSOS PLATEIA 3ΙΑΛΥΣΟΣ - Κόβουν τηλέφωνα χωρίς να έχουν έρθει οι λογαριασμοί!

Ανάστατοι είναι, τις τελευταίες μέρες, πολλοί κάτοικοι της Ιαλυσού, οι οποίοι παραπονούνται πως ενώ δεν έχουν πάρει τους λογαριασμούς τηλεφώνων οι εταιρείες έχουν προχωρήσει στη «διακοπή» τους!
Και φυσικά, τώρα, είναι υποχρεωμένοι να πάνε στην πόλη της Ρόδου, προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και πώς μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που έχουν,καθώς πολλοί δεν γνωρίζουν και το ύψος του χρέους που έχουν!
Πέρα, πάντως, απ΄ αυτό, εκείνο που έχουν πληροφορηθεί είναι ότι, το τελευταίο διάστημα έχει αποφασιστεί οι λογαριασμοί να «τακτοποιούνται» μέχρι την ημέρα που αναγράφει ο λογαριασμός, χωρίς να δίνουν το περιθώριο στους καταναλωτές να καθυστερήσουν έστω και μία-δύο μέρες!..

LOUKOUMADES Λουκουμάδες και στην Αρχίπολη

Λουκουμάδες και στην Αρχίπολη. Την 11η γιορτή Λουκουμάδων και Τηγανίτας πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίπολης «Άγιος Μηνάς» στα πλαίσιο των εκδηλώσεων για την γιορτή του Αγίου Ανδρέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχίπολης, από τις 12:00 έως τις 18:00.

Την γιορτή συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίπολης «Άγιος Μηνάς» και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την στήριξη της 95 ΑΔΤΕ, τη ΔΕΣ ΡΟΔΑ και την Διεύθυνση τροχαίου υλικού του Δήμου Ρόδου. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα εμπλουτίσουν οι Γιάννης Κλαδάκης και και Χριστίνα Κόζα, οι οποίοι θα αναλάβουν την διασκέδαση του κοινού αλλά και με τα χορευτικά συγκροτήματα από τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας.

 

 

 

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL