Κυριακή, 22/09/2019

Νεότερα για την "εκστρατεία" συλλογής δειγμάτων προκειμένου να σωθεί ένα 3χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο

RODAYGH 33"Εκστρατεία" για την συλλογή δειγμάτων προκειμένου να σωθεί ένα 3χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο, έχει οργανώσει τις τελευταίες μέρες ο Σύλλογος Ροδαυγή.

Μάλιστα, η εκστρατεία αυτή έχει επεκταθεί στην Τήλο και στη Λέρο, καθώς εκφράστηκε η επιθυμία να συμμετάσχουν κι αυτά τα νησιά στην μεγάλη προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι, ο Σύλλογος Ροδαυγή, με μια νέα ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής: 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ"

Η συλλογή δειγμάτων για τον έλεγχο ιστοσυμβατότητας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11:00 π.μ έως τις 18:00 μ.μ στο Αμφιθέατρο εντός του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου (δίπλα από το κυλικείο).

RODAYGH 34Στην προσπάθειά μας έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία θα συμμετάσχουν την ίδια ημερομηνία και τις ίδιες ώρες το : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ παίρνοντας δείγματα και ο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΗ ΛΕΡΟΥ ΣΤO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ παίρνοντας δείγματα.

Επίσης όσοι θέλουν να γίνουν δότες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του τόπου τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του συλλόγου μας 2241360112.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

RODAYGH 346

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL