Τρίτη, 22/01/2019

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα ο Αλέξης Τζαφέρης! Πενθεί και πάλι η οικογένεια Δελαπόρτα!

 TZAFERHS ALEXHSΣαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα τα ξημερώματα η είδηση! Ο Αλέξης Τζαφέρης, ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα!

Η οικογένεια Δελαπόρτα θρηνεί και πάλι! Ένα αγαπητό παιδί, που είχε καταφέρει να έχει μόνο φίλους άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή των Κρητικών, όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της. (Σε λίγη ώρα η Αστυνομία θα δώσει σχετικό δελτίο).

Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, καθώς ο αγαπητός Αλέξης Τζαφέρης έφυγε να συναντήσει τον αγαπημένο του Φίλιππα Δελαπόρτα! Τον αδελφό της γυναίκας του, που πριν από λίγες ημέρες είχε κλείσει ένας χρόνος από τον θάνατό του, στο φοβερό εκείνο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τζαφέρης, γεννημένος το 1985, ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Δελαπόρτα, (κόρη του προέδρου της ομάδας του Φοίβου Άκη Δελαπόρτα), και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Χθες αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ιάλυσο, σε δηλώσεις που είχε κάνει ανέφερε πως ο κύκλος του στον Φοίβο είχε κλείσει!

Ποιος, όμως, περίμενε ότι θα έκλεινε κι ο κύκλος της ζωής του!

Είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο, αυτό που συνέβη!

@ Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Αλέξης κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε κι έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καμείρου!

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL