Δευτέρα, 18/03/2019

Με έντονα αμφισβητούμενο πέναλτι ο ΑΕΡΑ ισοφάρισε τον Φοίβο στις καθυστερήσεις!

GKOL φωτογραφία 2 16

 Μ΄ ένα έντονο αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Φοίβος έχασε την ευκαιρία να στεφθεί από σήμερα πρωταθλητής Δωδεκανήσου, καθώς ήλθε ισόπαλος στ΄ Αφάντου με τον ΑΕΡΑ 1-1.

 

Και ήταν απόλυτα δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Φοίβου, προς τον διαιτητή οι οποίοι όχι μόνο αμφισβήτησαν την εσχάτη των ποινών (που σημειωτέον υπέδειξε ο... επόπτης!!!), αλλά δεν κράτησε και τις ανάλογες καθυστερήσεις μέχρι να εκτελεστεί το πέναλτι!

 Εν πάση περιπτώσει, το αποτέλεσμα επέφερε έντονη δυσφορία στους φιλάθλους του Φοίβου, οι οποίοι είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη να χάνει την ευκαιρία η ομάδα τους να στεφθεί από σήμερα πρωταθλήτρια.

Να σημειωθεί, ότι ένα τέταρτο πριν την λήξη του αγώνα ο Φοίβος προηγήθηκε με τον Νίκο Ορφανίδη κι έδειχνε να κρατά τη νίκη στα χέρια του, αλλά και το τρόπαιο. Όμως υπολόγιζε χωρίς τον... επόπτη, ο οποίος "είδε" πέναλτι στις καθυστερήσεις και το υπέδειξε στον διαιτητή!

Έτσι, γι΄ άλλη μια φορά αποδείχθηκε, πως σ΄ αυτές τις περιπτώσεις είναι άλλες οι βουλές των διαιτητών οι οποίοι έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι.

Στ΄ άλλα παιχνίδια:

ΑΕΡΑ – Φοίβος 1-1
Ιάλυσος – Αρης 3-0
Διαγόρας – Ρόδος 0-0
Απόλλων – Κλεόβουλος 2-1

 

Μετά τα αποτελέσματα αυτά η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Φοίβος 16

Ιάλυσος 14

ΑΕΡΑ 13

Διαγόρας 9

Ρόδος 9

Άρης 8

Απόλλων 6

Κλεόβουλος 6

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL