Δευτέρα, 18/03/2019

Φανταστείτε τι κυκλοφορεί στην αγορά! Κατασχέθηκαν 52.000 αυγά όρνιθας

 AYGA - Gia VapsimoΣτην κατάσχεση πάνω από 52.000 αβγών όρνιθας, τα οποία ήταν έτοιμα να διατεθούν στην αγορά, προχώρησε ο ΕΦΕΤ, καθώς κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εταιρεία σφράγιζε τα αβγά με τον δικό της κωδικό παραγωγού χωρίς προηγουμένως να έχουν περάσει τους απαραίτητους ελέγχους.

Σε σχετική ανακοίνωση του Φορέα αναφέρεται πως «Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συνεργαζόμενη με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Βορείου Έβρου, κατά τον έλεγχο του κέντρου συσκευασίας και τυποποίησης αβγών με Κωδικό Έγκρισης EL 77 της ανώνυμης εταιρείας παραγωγής & εμπορίας αγροτικών -πτηνοτροφικών & κτηνοτροφικών προϊόντων, με το διακριτικό τίτλο «ΑΓΡΕΚ. Α.Ε.», που βρίσκεται στο 8ο χιλιόμετρο Διδυμοτείχου - Ορεστιάδας, στην Π.Ε. Έβρου, κατέσχεσαν 52.750 αβγά όρνιθας, λόγω μη λειτουργίας του ωοσκοπικού κέντρου της, ελλιπούς ιχνηλασιμότητας και προφανούς αδυναμίας της εταιρείας να δικαιολογήσει την εμπορία περισσότερων αβγών από τη δυναμικότητά της».

«Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία σφράγιζε τα αβγά με τον δικό της κωδικό παραγωγού, 3EL71003, χωρίς προηγουμένως να παρεμβάλλεται ωοσκόπηση αυτών, τα οποία και τοποθετούσε στους αποθηκευτικούς χώρους της» προστίθεται στην ανακοίνωση του ΕΦΕΤ. (Πηγή: zougla.gr)

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL