Δευτέρα, 27/05/2019

ΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ», ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ - Αρθρο του Σπύρου Κατσούρη

BENIZELOS ELEYQERIOS Απορίες και αναπάντητα ερωτηματικά αφήνει η επαγγελματική δράση ορισμένων ξένων δημοσιογράφων που έρχονται στη χώρα μας για να «καλύψουν» με ανταποκρίσεις των την «υποδοχή» που κάνουμε στους λαθρομετανάστες! Άραγε γιατί; Και με ποιο σκοπό; Τι σχέδιο υπηρετούν; Του άμεσου εργοδότη τους ή ξένων συμφερόντων; Πρόσφατο παράδειγμα η κατ' επιλογήν φωτογράφιση και βιντεοληψία ενός «χαστουκιού» που έδωσε Αστυνομικό όργανο στην Κω σε λαθρομετανάστη, μ' αποτέλεσμα την άμεση καρατόμηση του Αστυνομικού, άνευ προηγουμένης διερευνήσεως των αιτίων.

Αντί επιβραβεύσεως του προστάτη των Ελλήνων πολιτών (που περιμάζεψε ισλαμικό μαχαίρι απ' αυτούς), σε άμεση αυτού διαθεσιμότητα!!!

KWS ASTYNOMIA kosΟύτε τα 20 χρόνια υπηρεσίας του στην πατρίδα μέτρησαν , ούτε τα 3 ανήλικα παιδιά του! Μέτρησε ο τριτοκοσμικός λαθρομετανάστης!

Αυτά τα παράδοξα και απαράδεκτα γεγονότα μόνον στο Ελλαδιστάν του 21ου αιώνα βλέπουμε έκπληκτοι. Γεγονότα που επιτείνονται καθημερινά με την ανθελληνική στάση της Αναπληρώτριας Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής (Τ.Χ.) που κατηγορεί ευθέως και ανερυθριάστως τον εκλεγμένο Δήμαρχο της Κω , για ανικανότητα διαχειρίσεως του λαθρομεταναστευτικού ρεύματος.

«Η Καμήλα- λέει μια λαϊκή παροιμία- δεν έβλεπε την καμπούρα της , αλλ' έβλεπε του Καμηλακιού της». Δεν βλέπει την δική της ανικανότητα και μεταφέρει τις ευθύνες αλλού. Σ' ένα μόνο- βλέπουμε εμείς οι Ελληνες – να είναι συνεπής: Στην πλήρη εκτέλεση του ανθελληνικού της σχεδίου. Της κατά ορδάς εισβολής των ισλαμοτζιχαντιστών στον ιερό Ελλαδικό χώρο, για τον οποίο οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για να μας τον παραδώσουν ελεύθερο. Και το βλέπουμε όχι μόνο με την άμεση καρατόμηση του Αστυνομικού οργάνου , αλλά και με την φιλικότατη υποδοχή των Συρο-Ασιατών στα Ελληνικά εδάφη. Και Λιμενικοί, και Αστυνομικοί, και υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακόμα και «τουρίστες, εθελοντές» (αλήθεια, πού βρίσκονται όλοι αυτοί;;) επιστρατεύονται για την τέλεια υποδοχή τους: Ζεστά ρούχα, τρόφιμα, ποτά, στέγαση, μεταφορά τους στον Πειραιά με Ελληνικά πλοία, μεταστέγασή τους σε ανθρώπινα λυόμενα σπίτια στον Ελαιώνα, με φως , νερό , aircontition κλπ ανέσεις.

Πολύ σωστά παρατήρησε φίλος: «Είναι οι νέοι μας τουρίστες και πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο , για να μπορέσουν να έρθουν κι άλλες χιλιάδες ή εκατομμύρια ακόμα»!!! Μπράβο μας! Μπράβο στην κυρία Αναπλ. Υπουργό !! Μπράβο στον Σύριζα ! Μπράβο στη δημοσιογράφο του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Στο Κόκκινο» (Α.Χ.) που επικρότησε την καρατόμηση του Αστυνομικού μας! Μπράβο στα κρατικά κανάλια της ΕΡΤ που αφιερώνουν πολύωρα «ρεπορτάζ» για τους «αναξιοπαθούντες» εισβολείς ! (Άραγε γι αυτό επαναλειτούργησαν και επαναπροσλήφθησαν όλοι οι απολυθέντες επί Σαμαρά;). Μπράβο και στον νησιώτη συμπατριώτη μας(ΑΝΕΛ) Καμμένο ,με τις κόκκινες διαχωριστικές του γραμμές στα εθνικά μας θέματα. Ή μήπως δεν είναι εθνικό και είναι Ευρωπαϊκό ή Διεθνές πρόβλημα αυτό , όπως λέει και ο κ. Αβραμό; Κι αν είναι έτσι, γιατί –κύριοι κυβερνώντες- να επιβαρύνεται επιπλέον ο ήδη ξεβρακωμένος Έλληνας φορολογούμενος; Τι είπατε; Δεν κατάλαβα! Ποιος θα πληρώνει το πλοίο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της ΑΝΕΚ για φιλοξενία 2500 λ/μεταναστών; Ποιος πληρώνει για την μεταφορά τους στον Πειραιά; Ποιος πληρώνει για την σίτιση; Για την στέγασή τους; Τις ιατρικές τους εξετάσεις, την χορήγηση φαρμάκων ; τις βενζίνες των Λιμενικών πλοίων, των Στρατιωτικών ελικοπτέρων , των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ κλπ κλπ ων ουκ έστιν αριθμός;! Και μην ακούω ανοησίες: Ότι –τάχα- και μεις υπήρξαμε μετανάστες σε Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη. Υπήρξαμε, ναι ! αλλά νόμιμοι! Με προσκλήσεις συγγενικών προσώπων ή ξένων εταιρειών ή κυβερνήσεων που ήλεγχαν πρώτα τα νόμιμα έγγραφα των Ελλήνων μεταναστών και αφού περνούσαν εξονυχιστικούς ιατρικούς ελέγχους! Ενώ αυτοί; Αυτοί εισέρχονται παράνομα! Λ Α Θ Ρ Α Ι Α !

LAQRO metanastes Ο νονός Σύριζα , που ξέρει να βαπτίζει τα Μνημόνια σε Συμφωνίες και την Τρόϊκα σε θεσμούς, βάπτισε κι αυτούς σε ...μη νόμιμους ή παράτυπους μετανάστες (!) για ν' αποκοιμίσει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες ιθαγενείς! Μα τι λέω; Σε λίγο θα δώσει και σ' αυτούς την Ελληνική ιθαγένεια!( Διαβάσατε την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου; ). Και το σημαντικότερο: Υπονομεύει έτσι όχι μόνο την Ελληνική Πολιτεία, αλλά και την φιλελεύθερη και Δημοκρατική Ευρώπη με την εισβολή ισλαμο-τζιχαντιστών που έρχονται με καταχθόνια σχέδια! Πώς τους ξεχωρίζετε -κύριοι- από τους απλούς μετανάστες; Ποίου κράτους επίσημα έγγραφα φέρουν μαζί τους; Σε ποίους καταλόγους των χωρών τους είναι γραμμένοι; Οι απλές προφορικές τους δηλώσεις περί του προσώπου τους είναι αρκετές , ώστε να τους χορηγούνται έγγραφα της Ελληνικής Πολιτείας, για μετακίνησή τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη; Εμένα όμως με βασανίζουν κι άλλα ερωτήματα :

Γιατί δεν μετακινούνται προς Ανατολάς, προς φιλικές μ' αυτούς χώρες και πλούσιες και αραβόφωνες; Γιατί έρχονται προς την Δύση; Γιατί δεν συντάσσονται με την νόμιμη κυβέρνηση τους (του Ασσαντ)και να πολεμήσουν στο πλευρό του κατά των ισλαμιστών-τζιχαντιστών του ISIS και της Αλ-Κάϊντα; Γιατί αποθρασύνθησαν και διαπληκτί ζονται ευθέως πλέον με τα Αστυνομικά και Λιμενικά μας όργανα; Γιατί βεβήλωσαν πολλάκις την Ελληνική Σημαία και δεν στιγματίσθηκε το γεγονός από κυβερνητικούς παράγοντες ; Γιατί αφόδευσαν εντός Χριστιανικού Ναού στη Μυτιλήνη και κατόπιν λέρωσαν τις εικόνες με τα ..κόπρανά τους;;;(Αν αυτή η αναίσχυντη βεβήλωση- προσβολή των θείων και ιερών εγίνετο σε ισλαμικό τζαμί, οι δράστες θα αποκεφαλίζοντο αμέσως ! Εμείς εδώ, οι πολιτισμένοι και μακροθυμούντες χριστιανοί, τους αφήσαμε ατιμώρητους! Αλλά και τι να περιμένει κανείς από έναν άθεο πρωθυπουργό;). Γιατί απαιτούν εδώ και τώρα την δημιουργία τεράστιου περικαλλούς Τεμένους (Τζαμιού)στην καρδιά της Αθήνας και άλλων πόλεων; Γιατί τραίναρε η κυβέρνηση Τσίπρα 7 μήνες την Συμφωνία με τους Ευρωπαίους κι έρριξε την προσοχή του κόσμου μόνο στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας ; Τα δικά μας παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό δεν τα βλέπει; Την ανέχεια των Ελλήνων; Την υπογεννητικότητα; Τους γείτονες που καραδοκούν σαν λύκοι για ένα στραβοπάτημά μας; Τον χάρτη των τζιχαντιστών που έχει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια ως χαλιφάτο ΟΡΟΜΠΡΑ; Ή, μήπως, βλέπει ακόμα το εφηβικό του όνειρο: «να χτυπά τον ταμπουρά και να χορεύουν οι Αγορές» !; και μεις οι Έλληνες να χορεύουμε τον χορό του ...Ζαλόγγου; Τι βλέπει; To πως θα κρατήσει τον πρωθυπουργικό θρόνο με νέα εκλογομαγειρέματα; Τι;

Κλείνω με τους επίκαιρους στίχους του Νικολάου Πιμπλή (1872-1963) αγωνιστή της Κρητικής Επανάστασης (1896-97) από το χωριό Κεφάλι Κισσάμου Κρήτης : «Μια κατάρα ο Λαός θ' αφήσει / και στ' ανάθεμα όλους θα στείλει / όσους νοιώσει αιτία πως είναι / εις το βρόντο να πάνε χαμένα / ο ιδρώς και το αίμα που 'χύθει».

KATSOURHS SPYROS 0Με πολλή αγανάκτηση και ηθικό χρέος προς τους ηρωικώς πεσόντας προγόνους μας ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Ρόδος 15 Αυγούστου 2015
(Σ.Σ.: Ο αρθρογράφος είναι νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, βραβ/νος ποιητής, δ/ντής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου, π. στέλεχος Τ.Ε.)

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL